tajaan,

DenyutJantung!

Monday, May 30, 2011

Day 1: Introduce, recent picture of yourself, 15 interesting facts.


haaaaaa
ce teke kite yang mane
adakah yang bayi yg sedang dikendong?
awwwww awet mudee akakkk

15 interesting facts?
ape la menarikk sgt kepade student yang sedang menjalani practical?
haa ape ape?
-___-

takpe la, demi cabaran dan tugasan..hihihii

1.gambar ini paling terbaru, sewaktu hantar adik ke Arau, Perth-Lis, oh fun drive 8 jam pegi balik, kenangan terindah untuk pemegang lesen P 2.nafsu makan adalah semakin membuak membuak, adakah ini interesting facts? oh interesting la kt mereke yang suke lihat orang lain gemuk, dier soranggg je kurus.. HAHAHAAmmpeehhh 3. Accounting Student yang bencikan account? yes i am, saye tertipu dengan ganjaran gaji yang di nyatakan mase zaman kanak kanak ribena dulu, kalau saye tau ia nya desk-job, kompom tak nakkkk 4. taken. ehemmm ehemmm :) 5. saya tak berape tak lemah gemalai, make jangan terkejut kalau saya selamber bertepuk tampar, membalas lawak jenake dgn selamber kerane diri ini mungkin terlebih hormon testeron. 6.tak sabar nak kawin. ok gatal, sape suruh juru foto upload gambar kawin cantik cantik, buat orang craving nak kawin? 7. garang, grrrrrrrrr jangan suke rumitkan perkare mudah, kompom kene marah 8.suke menghabiskan duit kerane saye percaye duit itu ada untuk dihabiskan.. kalau tak cm ne ekonomi negare nak berkembang, ahaksss 9. saya jarang senyum kat orang, bukan sebab sombong sebab rabunnnn! maka nye tak nmpk muke orang dlm jarak jauh, jgn kate kite sombongg yewwww, HAHAA, maafkan si rabun yang tak suke pakai sepek ini. 10. suke makan, ni memang sungguh, dan patutnye layak di tangge pertame, cakap sikit mane tempat sedap, esok kalau boleh dh nak pegi dah. nasib baik encik pakwe rajin nak layan ;) lebiuu 11. ingin kurus. taknak elaborate. 12. tak suke buat kerja kerja rumah, tapi bercita cita ingin menjadi suri rumah. muahahahaaa.. 13. suke masak ;) tapi yang pelik, lepas masak, tak suke makan ape yang di masak. nak makan yang org lain masak.. 14. suke cinta dan mencintai, harharharrrr gewdix eh? 15. yes, seronoknye dah selesai 15 facts ni!

bukan senang nak senang, bukan susah nak susah!


1 comment:

ChiLaBaey's Spot said...

Calon menantu yang bagus ni... Hehehehe.... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails