tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, June 1, 2011

Day 2: Meaning behind your blog name.


name blog : ain budak baik
sebab : mestila sebab ain baik.
 HAHAHAHAAAAA

ok jangan muntah dulu,
ni gurau je..
mane ade baik mane pun
tapi kan orang kate yang keluar dari mulut tu doa,
so maka, diharapkan bile korang sebut - ain budak baik,
maka baik la kami ni ha,
kalau cukup 44 orang sebut, lagiii baik la patutnye kan?
hiihiiii ;)
mudah mudahan ;)

sebenarnye dulu tak tau ape nak letak,
mind u, kite buat blog ini dah lameeeeee
mase zaman henfon sabun adalah henpon paling power skali,
make nye, tak terpikir la nak bagi blog name yang best best,
dann yes i admit, sangat kebudak budakkannnn
yet, so sweetttt kannnnn
HAHAHAAAHA

ala takpe la,
name je pun,
nak tukar macam nanti nanti la,
dah kawin tukar jadi
ain isteri baik
dah ade anak tukar jadi
ain mama baik
amacamm?
ok takkk?
:)

ok, sedikit update mengenai kehidupan sekarang,
practical dah start, fun, letih jugak plus bykk lagi kene blaja
so kambateeeeee!

selamat berpractical semue yang sedang berpractical!
yang bercuti, aku doakan korang gemuk.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

1 comment:

CGG said...

good luck tau dik:)


wish u al d best tau!
muACHHH

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails