tajaan,

DenyutJantung!

Sunday, May 29, 2011

Saya Mahu Lost World of Tambun Ipoh White Coffee dari Eyriqazz.Com

mood nak join contest kembaliiii!
saje je ni nak try, untung sabut timbul :)

dah lame tak join contest, dr sifu GTO ni!

ini hadiah :

tau tak, walaupun hanyalah kopi,
tapi bermakne untuk student tauuuu..
selamat duit kopi 3 in 1 untuk sebulan ;)
ini syarat :
Syarat-syaratnya :

1) Buat satu entry "Saya Mahu Lost World of Tambun Ipoh White Coffee dari Eyriqazz.Com"
2) Letak gambar di atas dan lengkapkan slogan Saya Mahu Lost World of Tambun Ipoh White Coffee dari Eyriqazz.Com kerana ..................... (tidak lebih dari 30 patah perkataan) di entry anda itu.
3) Tinggalkan permalink entry itu di entry ini.
4) Tarikh tutup 6 June 2011.
5) Slogan terbaik akan dipilih sebagai pemenang.
 
ok slogan yang ingin saya cogan kan berbunyi :
 
Saya Mahu Lost World of Tambun Ipoh White Coffee dari Eyriqazz.Com kerana saya adalah seorang penggemar coffee,kopi ini kelihatan sedap dan rasenye saya tak pernah jumpe kat mydin, hanya ekslusif di eyriqazz.com, tambahan pula,selaku student saya dapat saving kalau dapat kopi ini :)

korang gelak laaaaaaa, ini hakikat tauuuu,
saya student malang yang mana biasiswa lambat masuk -___-
kopi free amat bermakne.

ok, skang ade tak orang buat contest dapat megi free plak?

1 comment:

Eyriqazz said...

thanks join in....jemput join contest ini juga :

http://gadismawarhitam.blogspot.com/2011/05/saya-mahu-lost-world-of-tambun-ipoh.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails