tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, March 18, 2010

uhibbu zaujun = saya sayang suami

"jangan tanya apa sumbangan negara untuk kita. tapi tanya, apa sumbangan kita untuk negara." wow, apsal kau membaca sambil terkejut dan buat muka kagum? jangan pangkah dulu kerana ini entry repekan bukan berunsur politik. sila teruskan pembacaan.HAHA. penulis pun buntu apa yang penulis cuba nak nyatakan. menaip tanpa ada main point di fikiran mahupun di hati.

ada sesuatu kemusykilan la dengan mata ni. bila hari yang akan ada test, yang memerlukan pembacaan buku, mesti mata dengan cepatnya mengantuk. baru bukak muka surat satu, melihat gambar author of the book, dah berat kelopak mata. tapi bila hari yang takde test yang membolehkan tido awal, mata seolah olah kata "aku tak mahu lelap lagiii. tolong la" apa la syndrom yang aku hadapi ni. tapi tetap bersyukur masih mempunyai mata untuk melihat. Alhamdulillah.

semalam sesi ber'barber. ini term baru, memang anda tak paham. ini ialah sesi potong rambut housemate,dan potong ikut suka hati. macam seolah olah rambut housemate ialah sehelai kain putih, yang pelukis bebas mencorakkan nya. chewah, sangat puitis. seronok jugak potong rambut orang. ala, senang je. memang rugi la kau bayar mahal mahal. HEHE. tapi aku pun tak pernah potong rambut sendiri. takut. HAHA. tak pernah bagi orang tak profesional potong.. tapi memang btul la, bila rambut lain nanti muka pun lain. jom kite cekidaut.

zaman muda mudi.
zaman naik motor, tapi tak rempit.
sebab gelaran rempit tak macho la
sekitar tahun 2006/2007
suka rambut ni, panjang dan tinggal sisa-sisa curl. jadi beralun kat bawah

07 May 2008
rambu bob loqman.
kekekeraa
hot ni pesen ni time tu.
ini juga zaman pegi kL naik train
best oooo. takpayah jammed,
cume banyak bau ketiak je.
haahahaharimauuu


20 May 2009
curl
lain kan muka makcik?
nampak seperti budak baik yang baik dan baik lagi.
uuuuuntaa
oh, ketika ini sebelah lagi hati saya sedang dalam kedai.
tu seat kosong ialah bukti peninggalan beliau

23 May 209.
aik, selepas 3 hari dah lurus?
adakah gunakan clorox dan segala chemical kerinting luntur?
tidak la.
rambut curl susah nak dijaga, maka baik kita rebond kan sahaja..

semua macam wajib ada fringe ketika ini.
mengapa la daku pun terpengaruh.
ahhhh, mangsa keadaan!

tahun 2009.
taknak cite pasal rambut.
nak bagitau jejaka di sebelah,
saya mahu dia ;)

///// sekarang mari kita lihat pesen rambut terbaru saya\\\\\\
sila tahan nafas tau
scary ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sikit lagi
.
.
.
lagi lagi
.
.
.
tadaaaaaa

berani tak saya mengekspresikan jiwa saya ke atas rambut?
HAHAHAHAHAntuuuu

jangan panic.
itu hanyalah wig
hohohongkong

sekarang anda dah setuju kan lain rambut lain wajah?
ok, segment melihat gambar dah berakhir.
boleh bersurai sekarang.

tatatta.


uhibbu zaujun







4 comments:

joegrimjow said...

sengeh manjang je la nanti suami die
hehe

'Cikgu Padi' said...

em.....panjang tol sejarah rambut awak kn...huhuhu

naz said...

hahaha! wa caya sama lu lar

Luffy said...

buat kat kedai ker wat sendiri rambut ko tu?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails