tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, March 17, 2010

kau lukakan hati aku bila kau tipu aku. KENAPE?

tau tak ape yang paling menyedihkan hati ni?
paling sedih la bile bukan nuffnang, masih tak berganjak dari takuk RM0.45.
ape la dosa aku sampai aku tak layak nak merasa duit nuffnang ni.
korang tipu la kate click konon. tipu kan....
tolong la sape-sape yang terror bagitau mana salah silap aku.,
ape la dosa aku yang kudus dan innocent ni?
ohhhh, tak paham..
dah, hati dah terluka.

notabawahentry : tau tak salah satu kebaikan fon yang ade wifi? boleh search jawapan kat internet time test. HAHA. penyelewengan yang bijak kan? hoooooo~ idup Safari!!


"hello, Tan Sri Fairul, masa dah time, Tan Sri kata nak tengok bola? bangun la dari lenamu.."



post via nokia 3310

6 comments:

gewd-gurL perhaps said...

hahahahaa.. betul jugak tu ek, ni yg nk tukar phone nie... yuhuuu!

Rashid said...

nuff tipu? hehe.. entahlah ain. Diorang ni main-main mata kot..

dian said...

HAHAH..
mmg nokia 3310 bole on9 dear..kiki
klentong xagak2..

Nur -al- Ain said...

To aina : yeah! Jom berwifi

Nur -al- Ain said...

To rashid : nuffnang menganak tirikan sayeeee

Nur -al- Ain said...

To dian : haha.. Tu mmg tipu je pun.. Sj merepek mlm td

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails