tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, November 3, 2009

anonymous, back off!


----------------------kisah si anon ni--------------------
huh, letih bace post2 cite kene hentam dgn anon ni, haish, jd trend plak dh menghentam gune anon kn.
aku mmg x paham org yang menghentam org gune anon ni.
nk sgt tau ape motif diorg!?
kalau yang x menghentam tu ok la, yang spesis suke hentam2, kutuk2, maki2..
pergh, get a life a babe! ke ko xde blog sndri sibuk nk komen gune anon?
fyi anon, buat blog ni free, xde pun kene byr, so ko buat la blog ko sndri so xyah komen gune anon dah, pastu kite bleh terjah blog ko blk dan kite bleh kembali berbalas2 komen.. kn kn kn???

ok fine, maybe ade sesetengah anon nk mengajar, memberi nasihat.. tapi perlu ke ko bersembunyi di sebalik name anon tu? takut ? berani kerana benar, kalau ko btul niat, ikhlas nak menegur, ape salah ko personally email minah/mamat tu ke.. dari ko hentam kaw2, org sume bc, kutuk ko blk, isu jd merebak, smpi ade blogger yang xnk blog dh.. WTF?

pada aku la, ok la dier blog, tunjuk diri sendiri, dari dier aminah, tapi letak gambar artis tah memane mcm bdk myspace, fs. tipu identiti sendiri, hipokrit. plus, point utame ialah : itu blog dier. dier yang punye. macam rumah, dier yang cat, pasang wallpaper, tepek gambar, repair kalau rosak, dan ko pelawat sebuk2 buat ape.ikut la adab masuk umah org. ke ko tgk org masuk umah ko selambe komen mak ko merepek pakai kain pade batik zaman moden ni? *yes mak aku masih pakai kain batik and i found it cute and sexy. yaw***or org masuk umah ko selambe kutuk adik beradik ko jahil? wow! no wonder la kau begitu kalau btul gitu acuan nye x)

kenape perlu dier hipokrit utk puaskan hati kau yang x puas2 tu?

pada aku blog ni hak individu, terpulang pade individu, pemilik blog utk curahkan isi hati, lempar pendapat, berdiskusi,kongsi ape yang rase nk dikongsi tanpe perlu ade yang menceroboh hak ni.

ape pun pade blogger, ingat jangan sensasikan peribadi anda kalau anda jenis yang suke privacy. better private kn blog kalau blog tu penuh dgn gambar2/ cite2 hot. lg pun terror sgt hacker2 nk cungkil kembali rahsia anda, because xde istilah DELETE sbnarnye dalam dunie serba canggih ni. keep ur private stuff bebaik. kalau jual fon, eg., kalau boleh jgn jual dgn memory, because yang bijak, pandai tau cm ne nk restore item2 yang dh delete. hati2 dek non, HAHA! ko jgn la buat video 3gp tu,kelak binase badan, malu je kn.

ni sume angin satu badan sbb bc entry my couzy la ni, trus baran aku dgn anon ni.

aiza, ko sabar ye, nnt kite dpt anon tu kite bwk jmpe cik bibah hot,very vogue de' vas lawan mulut, sape lg pedas.yeah! baru kau rase perasaan taik telinge mencair akibat terlalu
pedih-bak-asid disimbah ke telinge!




u ni kelakar la, anon!
ahahahaha
**gelak yang mcm ppuan gedik slalu buat tu**





best of luck in ur final exam, nyawe saye x)





6 comments:

joegrimjow said...

xyah layan yg camni
buhsannnn

Aiza Hanis S. said...

hahahaha, yo itu anon bolum jumpo cik bibah lagi vogi de vas punye tarbiah baru dye tau dye patot nasehat cucu nya ini atau enggak. hahaha

Nur -al- Ain said...

to joe,
btul2... boringgggg

Nur -al- Ain said...

to aiza,
haha! yes2..tau xpe.. den dah ponek dongar dah.. xyah tmbh2 laie!!

AmIRa is mIRa said...

ape yg ko anon kan tue mon...
tapi klaka plak aku bce cter anon ko...aahaha

seroja jingga said...

buat bodoh sudah!
dorang ni bingai dik oi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails