tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, October 29, 2009

poning!

satu perkataan menggambarkan paper akaun ptg td - UNIK!
kenape?? sbb aku mcm xpnh blaja mende2 tu sume, tah pape la soalan pelik2..macam baik xyah buat past year,latihan yang mcm2..sbb soalan nye pelik.. xpernah dibuat org.. first time buat paper akaun rase down gile!!! ximbang plak tu! sume plak tu yang tak imbang, pertame kali dalam sejarah. harapan la nk dpt A..lulus pun dh bersyukur sgt2.. kepade makcik/pakcik yang buat soalan tu, anda mmg power sbb berjaye hasilkan soalan yang sgt mencabar minda. sekalung tahniah kepade anda, eh bukan sekalung, berkalung2!!! wa caya sama lu!

aku akan pastikan nnt anak aku jd lecturer, pastu aku nk pakse dier buat soalan ssh2, dgn harapan nnt anakcucucicit makcik/pakcik bleh try jwb plak..pastu balik ngadu kt makcik/pakcik

**gelak setan panjang2**

bleh tercapai ke hasrat nk kekalkan dekan?? masih kabur.

letih,sakit badan.

tampal koyok skit, lege ;))


8 comments:

Ries Lee said...

tampal koyok banyak2 k!



nuff n97 diklik!

nurafiqah idris said...

susah ke?
sabar jela.
nanti aku g sound org yg wat soalan 2.
:)
*gudluck exam!

seroja jingga said...

dik
p kene kopi dulu..
baru best

Nur -al- Ain said...

to ries lee,
tq, will click u back

Nur -al- Ain said...

to piqa,
yup, sgt ssh..
ha g sound!!! sakit ati daku!

Nur -al- Ain said...

to sis seroje,

akk blanje la..msti lg best x)

EYRARIZALMAKEUP said...

HEYYY!! ADE KEKOSONGAN UTK KELAS MAKEUP DI KL 7/11 & S'RMBAN 15/11.BWK KWN DPT RM20 UTK STIAP SORANG!SMS 0162128740 UTK REG!!!

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM

dian said...

haha..
ximbang sume soalan jgk!
bangge x?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails