tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, November 19, 2009

perihal adik bongsu saya

saya ada seorang adik, nama adik saya Maizatul Shazwani T.Tairuddin. beliau telah berjaya mendapat 5A's dlm UPSR. beliau skang sedang berbangge sambil menafikan bahawasanya saya ialah idola beliau. eleh dik, kau ingat along tak tau ke tetiap mlm ko blaja smbil tgk gmbr along haaaa?? along tau la itu sume.. tak payah la kau nafikan ;)

HAHA! dier nk apply MRSM, tapi bonda kami berat hati utk melepaskan nye pergi berjauhan. cis, kau bangge la kan kau anak kesayangan?? eleh, takpe2, xde heran. haaa~

tip beliau utk berjaye :

1) siapkan ubat bonda setiap mlm.
2) pakaikan bonda kami stokin sebelum tdo.
3) menjadi juru rawat peribadi bonda kami.
4)tdo selepas makan supaye bile gemuk ilmu boleh simpan dlm perut
*ouch, dier tgh cubit kaki saye*
5)sentiase mendengar arahan along beliau.
6)menjadi ceti haram kepade kakak2 beliau.

**bonda kami masih sihat walafiat, cume ade kencing manis je. bonda gemar bermanje dgn sdk saye ini kerane saya dan adik kedua selalu malas nk layan. HAHA. jahat ke? xsgt kottt**




dah,tu je tips utk ketike ini. kami nk g ronggeng jap. chow chin chow~

faktabukanauta : nombor giliran adik saye merangkap tarikh penting saye dan superhero saye iaitu ; 0501011- yeeaaa..tu pasal la dier dpt 5a tu.hehe~yela2 saye tau xde kene mengene.



6 comments:

joegrimjow said...

heehee
tahniah
baru je tanye
huhu

dian said...

congrats!

seroja jingga said...

jadi ceti haram untuk kakaknye?
isk isk isk!

AmIRa is mIRa said...

tahniah ckp adik ko..

Mia-Ina said...

macam-macam la adik beradik dua ni ye..congrate utk adik nur

fana said...

ain bongok.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails