tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, October 8, 2009

hari terkejut

sakit btul hati hari ni..
tadi ade kumpulan present business plan diorang,
so cm biase la, wajib tanye soalan kt diorg,
kot x lecturer deduct marks, konon mcm x pay attention kan..
so aku dgn teruje tnye soalan.. tau tak pembentang tu bleh sound kate " apehal kau ni tanye banyak sgt soalan " tanye bkn dgn nada gurau k.. nada nk mrh.. padahal soalan aku satu je, cume huraian soalan tu yang buat soalan tu jd panjang..
ni perbalahan dlm kelas td

budak- yang bold
aku- italic


aku trus senyap sepanjang kelas tu..

mmg terkejut nape dier kuang aja sgt, dah la sume value x logic langsung. she's not even deliver her paper project in good manner, terlompat sane, terkinje sini.jawab soalan macam tgh borak je, boleh kate "korang tgk la buku x caye" WTF??? x profesional langsung..hello,,~ ko realise x presentation ni carry 60% marks. kalau aku lecturer mmg comfirm muke ko repeat paper etr ni sem depan.kesian kat ahli kumpulan yang lain, sebab dier sorang, kumpulan tu totally cacat! sorry to say, sekali aku benci, 1000 kali kau buat baik pun aku xkn lupe ape ko buat tu.

i can forgive, but not forget!



1 comment:

nurafiqah idris said...

la.mesti dia da lama cari pasal tu?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails