tajaan,

DenyutJantung!

Monday, October 12, 2009

sedih,sedih,dan sedih.

cerite sedih :
pergi ke low yat, format laptop, tuka dr vista ke window 7,
terlupe ade gmbr blum smpn dlm external,
gmbr2 yang agk saye syg, tiade ganti nye..
gambar hilang sekelip mate, same seperti hilangnye senyuman gembire sy bile tgk win 7.
sekelip mate cume.
dugaan apakah ini? ((ceh! ilang gmbr je pun?!))


apakah yang patut penulis lakukan?

a) marah kt abg yang format, walaupun abg tu dh tnye nk backup pape tak? marah gk dier!!
b) nangis sambil tumbuk2 dade sesiape yang berade di sebelah, tumbuk2 manje je punnn
c)mangakui kesalahan diri sendiri yang semakin pelupe, berdiam diri, nangis dlm hati
d)tiada satu pun di atas, T____T

anda tentukan, pilih,dan SMS ke PADANMUKOHANG!

cet,pigidah!


MOOD : resah dan gelisah

tenkiu boypren blanje girlpren upgrade lappy yg usang ni !


4 comments:

xmizanx said...

emm.. sedihnye.
selepas membaca
tp akankah terus begitu?

driftweblog.com/

Rara said...

hello dear ^__^

nur-al-AIN said...

to rara ,
hye rara..

{lumut} said...

ain,
jangan besar2 kan lg ye..
jgn bgtau org lain pasal blog gadis itu.kalau ada sesiapa yg bertanya kamu apakah blog gadis itu..kamu diamkan saje ye..

jnji dgn lumut ye ain.
ni amanat dr saye..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails