tajaan,

DenyutJantung!

Friday, February 18, 2011

please please please, let me know T_T

hai kesayangan ;p

hari ni taknak membebel banyak banyak,
just nak korang tolong suggestkan any cream, or pape je la yang sangat effective meng-remove scar, to be exact, pimples scar, parut2 jerawat yang sangat degil, super duper degil, haishhhh

please please please let me know T_T

notabawahentry : saya rasa awak terlalu pikirkan bende tu, and, jangan la carik kesalahan orang je, ape kate muhasabah diri , tanye betul ke ape yang awak buat. kite tak sempurna, macam tu jugak dier. kite perempuan tak perlu jadi api yang terlalu marak, sebab macam mane panas kite pun, kite masih berhati tisu. kalau awak sayang dier, cube biar dier bebas, kalau dier balik pada awak, memang hati dier milik awak.
sabar ye.

8 comments:

aTiKa aTeRkaH said...

bio oil??aku pakai benda tu..ok gak lah

Nur -al- Ain said...

terima kasih bosss

dian said...

gamat healing,tp die supplement la,so it will take time sbbkne makan kan.
dlu kan mse kat matrik mke dian truk,skng alhamdullilah ok dah.

cracked bunny said...

awk pernh pkai tia amelia? sha dlu time remaja (now dh tua) byk jgk jerawat.pakai kunyit tia tu, seyes berkesan.medically, klo awk pkai ubat jerawat mne2 la kn,it can dry up the face, so muka kt sensetif n buat kulit muka lebih berminyak, thus lg byk kuar jerawat.so my advice, guna gel/foam like cleanser,pakai kunyit tia amelia tu utk jerawt n guna EPO( evening primrose oil) utk hydratekn muka/or makan EPO tu.minum byk air sgt2 penting & ambik multivitamin

kita kn lawan luar & dalam !

:)

ChiLaBaey's Spot said...

Makan koci Char Cheer banyak2... Hehehehe... Tidur kena cukup dan jangan makan kat luar banyak sangat... Diaorang basuh bukannye bersih sangat... :)

Nur -al- Ain said...

dian, oo ye ke.. itu rahisenyee ;p hehe thanks babe ;)

Nur -al- Ain said...

sha, thankss ;p memang dh lame nk mkn epo, tpi tak tau brand ape yg elok.. any suggestion?

Nur -al- Ain said...

ye la kan pakngah, dh la skang asyik mkn fast food je..hehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails