tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, February 3, 2011

[GAMBAR] Ronda Ronda Kota Raya

hello dunia!

rase lame pulak tak menjenguk blog sendiri.. awak ape khabar blog? sorry la lame tak belai awak, kite bukan ape,kite gerammmm dgn tuttt, ade ke patut dier tuka status kite dan potong kite punye tuttt.. kite tak salah pun kan.. kite ni jenis setie, selalu jadi mangse keadaan tau.. tapi takpelah. jangan diikut darah orang mude yang panas, kelak mungkin binase badan.. cheewaahhh..

ok la, disebabkan dah lame tak merepek di blog sendiri, maka tak tau ape nk cerite.. ape kata saye ceritakan pengalaman melancong ke Kuala Lumpur tempoh hari? WOWW ni dah macam karangan mase darjah 3.. muahahahaaaa.. jalan jalan Kuala Lumpur bersame sanak saudara ;)

jom layannnnn

agar entry ini kelihatan panjang, kite buat entry bergambar yawww. ;) heppp jangan merungut, senyum sajo okk


haaa nampak tak penganiayaan dah berlaku sedari memulakan perjalanan lagi?
lalu sajo lorong SMART.. jangan kedekut RM2 tu hai..
lalu sini kan senang, lurussss..
eh tau tak, mase balik dari KL kan, 
lebih kurang pukul 10 cm tu, angin kuattt sangat,
berdebar debar bawak kete, dah la bawak anak anak orang..
alhamdulillah sampai dengan selamat ;)
cume duit je la tak selamat..
HAHAHAAAmpehhhh


ni antara peserte yang terlibat.
ade sorang selaku photographer dier takde.
dah name pun juru gambar,
sila ambik gambar, bukan bergambar.
sebab tu saye prefer jadi model (?)
HAHAHAHAHAAA
jangan muntah ok, i gurauuu je ;p


disebabkan semue orang pun wajib ade gmbr kat sini.
make makk pun nak nokzz..
hahaha..
cube teke mane kami?
chewahh bajet kau kecik orang tak nmpk?
muahahahaaaa

 
peewwiitttt~
kemain lagi pakcik glitter ni,
ok, mereke ni cm ni tau fungsi mereke ni,
bile kite tak bayar, (RM2)
dier akan tegak je, tak bergerak.
takdenye buat peace,
muke pun harammm nak senyum.,
bile kau masukkan RM2 dalam tong depan tu,
terus dier goyang goyang,
ajak kite ambik gambar
haaa gitttewww..
ade 5 jenis pakcik glitter untuk dipilih
yang baran tu, pakcik glitter ni taknak bagi pinjam topi..
huwaaaaa nak topiiiii dier tu..
oo lagi satu, pose dier asyik buat peace je,
apo la kau ni pakcik glitter


haa, ni la jurugambar kite tadi,
ni adik kendong saye.
same tak same tak?
apee? dier kurus je? ain gemuk?
eh dulu, mase umur cm dier,
i lagi kurusss ok..
sekarang gemuk mungkin bahana mengejek adik gemuk.
damnn menyesal ah!

ehemmm ni gambar nak feeling2 model skinny
muahahhaa. haa nampak tak kitew macam kurus di situu?
haiii la metabolisme, ape kate kau tinggi seperti dulu?
bilekau rendah, tengok hasilnye sekarang
No good mehh
baiklah, saye tidak lagi bersaiz xs, kini beralah kepade size S 1/2
eh nak jugakk S.. hahaha


cantik kan diorang meng-graffiti kan wall ni?
menarik la..
cm ne nak buat ni?
lukis gune pencil pun gigil,
cm ne diorang buat ni ha??
aku rase diorang ni pakai jin ni (?)
korang rase tak?

bile dah lapar,
haruss berhenti makan,
takkan la lapa, pegi main bowling plak
kan tak separallel tu,
ni kite makan kat GASOLINE CAFE ;)
sodapppp n murahhh n cantikkk tempat dier
serius ni sedap
tak tipu, bile si kuat makan ni ckp sedap, sile la percaye.
chewahhh
kat sini pun penuh dgn lukisan comel2..
tp gelap skit la..
kasi feeling2 romantik
grrrrrrr


haa nampak tak menu dier pun cantikk?
hoii ape candid ni ha?
kihkihkihhh,
ok2 ni kite pakse dier ambik gambar ala ala candid.
muahahahaa
ohh kat sini ade 2 bahagian, satu bahagian ddk bersila,
satu lagi ddk kat meje,
tapi selaku muda mudi,
kami ofcoz ddk bersila sebab nak duduk bahagian dalam yang macam lebih chill
konooon la kau mude!
 gambar ni saje letak last,
sebab tetibe muke nampak sweet plak..
HAHAHAHAAA
ye laaa, kalau kite tak marketkan diri,
sape lagi kan?
ooo yangs sebelah yang comell tu,
adik sepupu kite.
comelll kan?
muahhhh satu kat ajirah ;)

kesimpulannya, berjalan bershopping memang ternyata therapy yang baik untuk minda, terutama bile anda boleh beli tanpe berpikir 2 kali. ohh, ye la kan, duit scholar baru masuk, feeling ni memang belarutan selame sebulan, nanti hujung bulan, musim pandang megi pun muak. hari hari megi. 2 minit saja siap dimakan. damnnn

ok dah. di kesempatan ni saya turut ingin pun mengucapkan pun,

HAPPY CHINESE NEW YEAR!
kepade keluarga yang sekian lame terpisah, mungkin kah abang/kakak nenek saya menteri di mane2? sile contact saya jika anda rase saye sedare anda yang terpisah..

tapi hati wa kuat mengatakan Lim Goh Tong tu atok sedare gua.
haishhhh..lu rase tak ape gua rase?

5 comments:

Amira is mira said...

kau sedara aku jugak..sedara jauh!hahaa...wawawa...jalan kl x btawuu

Amira is mira said...

kau sedara aku jugak..sedara jauh!hahaa...wawawa...jalan kl x btawuu

Nur -al- Ain said...

betul la sedare.. hahaha.. time aku g ni, kau tgh keje barangkali.. haha.. lupe lol nk bg tau!

fiq said...

nk amik gmbr ngn pakcik giltter jgk! =D

Nur -al- Ain said...

fiq, g la ambik.. besttt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails