tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, February 8, 2011

[GAMBAR] Lisa Surihani Sedang Bercinta Dengan Shaheizy Sam!?

mari kita mulakan pagi hari ni dengan gossip terkini.. heheee ;p

eh eh, korang dengar tak pasal Lisa Surihani yang comel ni 
.
.
.
.

ImageShack, share photos of lisa surihani, lisa suriani, fouziah ghous, lisa surihani bogel, share pictures of lisa surihani, lisa suriani, fouziah ghous, lisa surihani bogel, share video of lisa surihani, lisa suriani, fouziah ghous, lisa surihani bogel, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting.
comel la kan dier ni?





sedang hangat bercinta dengan Shaheizy Sam, yang ni
.
.
.

http://3.bp.blogspot.com/_AK3N46cvG6o/S8cz559CLiI/AAAAAAAADtQ/bCwbNs344Y4/s1600/sam1.jpg
boleh tahan ganteng ;p
 haa ape kate juri? sepadan ke tak? mesti peminat kipas susah off diorang ni, mengamuk kan.. alaa, relax la, biar la diorg couple pun, comel ape kan.. korang mengamuk2 pun bukan dapat pun.. hahahaa

haa nak tengok bukti mereke seolah olah sedang menjalinkan kasih sayang tak? cehh ayat gile propa..HAHA


sayang nampak tak bukit tu? situ la tempat rumah free david teo bagi kat i..suke tak suke tak?


behave la syg..kang mak i reject u kang.. simpan lidah tu.. ishh


 hehehee ..err caption hanye tipuan semate mate ;p
walaumacammanepun, aku tetap rase trauma tengok Shaheizy Sam ni,
lakonan dier especially cite Asramadana kot tajuk dier,
yang kat TV3 dulu tu, yang dier bunuh2 family dier tu,
memang mentakutkan dan mentraumakan aku,
bile tengok dier, teringat dier gile.. HAHAA
tapi tau la tu lakonan je punnnn

HAHAAA..sebenarnye korang kene tipuuuu je..
ni semue Bang Nara la saje kenenkan mereke berdue..
tp serasi jugak kan?
ohh nk tau kisah lanjut and banyak lagi gmbr panaszz terjah SINI ok!

ok dh, byepye ;p

notabawahentry : jangan la doakan yang buruk buruk ok, doakan yang baik baik sahaje untuk mereke ;)

heheee ;p

1 comment:

CGG said...

SWEET KAN COUPLE NIE

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails