tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, November 15, 2011

[GAMBAR] Rahsia Cantik All in One- COCOA COLLAGEN POWER PLUS!! Promotion!! murah murahhh!

hello gegirl and boboy sume!
hiuhiuhiuhiuuu mahap sawan gedikz datang tanpa diundang sekejap.
ni den tongah excited ni nak hapdate pasal COCOA COLLAGEN POWER PLUS yang promotion kat bawah tu ha. excited tau ahkak nak berkongsi rahsia kejelitaan yang affordable untuk uolzz.. heheee ;p

cerita panjang lebar pun tak gune, meh sini ain bagi testimoni dari ain sendiri, ni kire ain dah gune sebulan, 30 sachets baru promote kat uolzz, ye la, nak promote kat orang kite kene la test dulu kan, kalau promote tapi tak kompom laie kang korang dh beli, hampaaaaa, pakat rendam aku dalam air cocoa collagen ni kang, haaa tak ke kes naya namo er tu!

ok setelah penggunaan selama sebulan, saya dengan jujur mendapati :

1. Tapak Kaki Saya Yang Dulu Kering Kontang Tidak Bermaya Kini Kian Lembab Dan Alive!
waaaaaa akak tak tipu dek nonnnnn, tuntutan kerja(practical sebenarnya) menyebabkan saya duduk selama lebih kurang 8 jam didalam air-cond yang kadang kadang sejuk, kadang kadang tak rase langsung! pfuhh, kulit kaki sangat keringggg! bile kering ade la ketuat la, ketuet la,ketumbit la, di mana ini menyebabkan, saya tidak yakin dengan tapak kaki sendiri (?) HAHAHAHAA seriuss ni.rase hodoh je tapak kaki, walaupun letak losyen sebotol sehari, ia nya tidak membantu pungg! selepas hanya 2 (DUA) hari minum COCOA COLLAGEN POWER PLUS, wahhhhhh tak sangke kaki dah lembab! tak payahh hokehhh memalam sebelum tido pakai losyen kat kaki, pastu memalam nnt mase nak kencing tetibe nak jatuh sebab licinnnn.. HAHAAA macam korang tak pernah!

ok, next pengakuan --->

2. Wajah Kurang Berjerawat, Ade Tapi Malu Nak Bertapa Lama Lama.
nasib saya tak berape baik, tuhan kate saye lebih manis ade jerawat di pipi..hehee lagipun kalau takde orang mcm saye ni, haaa ce citee cm ne produk kosmetik kat pasaran nak lakuuu? haaa nampak tak betape penting fungsi saya dalam pusing atur ekonomi..hiuhiuhiuuuu.. okeh okeh ke landasan yang benar - jerawat saya meninggalkan parut tapi bersyukur tidak meninggalkan lubang, saya telah mencuba pelbagai produk untuk memudarkan parut jerawat. Alhamdulliah, ade yang dh menunjukkan kesan positive, tp saye perasan sejak consume COCOA COLLAGEN POWER PLUS, parut jerawat makin pudar, lepas tu kan bile ade jerawat, nanti dier macam segan lepastu esok tu dier mati, HAHAHAHAAA takde la,terpakse usap jerawat selama seminggu! yayyyy gembire tau ;) tapi biasa la, di kala hormon terumbang ambing, muncul seketui due, tp tu la, dier cepat mati ;)) masalah resdung pun Alhamdullillah macam dah kurang sikit gatal hidung pagi pagi ;p

3. Rambut Kurang Gugur
HEHEHEE yang ni tak tau la perasaan ke kenyataan, tapi memang ade rase dah kurang gugur sikit. tak tau la sebab consume COCOA COLLAGEN PLUS atau pun sebab rambut dah mati, maka tak nak gugur. huuuuu tapi akak opis pun mendakwa rambut beliau semakin senang diurus. haaaa ada kemungkinan ini disebabkan COCOA COLLAGEN PLUS ;)

5.Berat Badan Dah Turunnnnnnnnnnnn!! YAYYYYY
dalam banyak banyak kejayaan, kejayaan no.5 ni yang paling dicintai dan disukai serta dinanti! HEHEHEE rahsia nye sangat mudah, setengah jam before sarapan, minum COCOA COLLAGEN POWER PLUS. nanti after that sarapan la. jangan skip sarapan hokehhh, sarapan la sangat penting untuk pen-diet. hehee, percaye atau tidak, lepas minum ni nanti, anda akan rasa tak lapa masa time lunch, so masa lunch boleh makan yang sanagt ringan, macam roti ke or anything la. Tapi yang part sangat best, COCOA COLLAGEN POWER PLUS tolong reshape pehe. hehehee ni akak yang berpehe fafau veryyy the like tau! memang la tak tetibe pehe mengecil, tp dier reshape pehe, jadi elok la sikit nampaknye.. heeeee


4. Aset Yang Ehemm Ehemm Semakin Ehemm Ehemmm
ok, yang ni kite maluuuuu la nk hurai, kalau awak nak tau, awak email kite la yeee.. hihihihh ;p

so far, ain dah jual banyakkkkk set dah, and customer mesti repeat order ;) rate rate berpuas hati and nampak perubahan. tapi perubahan cepat atau lambat bergantung kepada badan individu tu jugak. so tunggu, lihat dan sabarrr..berkat keikhlasan dan kesabaran serta konsistensi pasti membuahkan hasil ;P

ok, yang ni pulak copy paste kebaikan COCOA COLLAGEN POWER PLUS from other blog :-

+ Membantu mengimbangi hormon
+ Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
+ Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit
+ Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
+ Melambatkan proses penuaan
+ Merapatkan vagina dan megeratkan hubungan suami isteri
+ Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
+ Mencerahkan kulit secara semulajadi
+ Memberi tenaga
+ Membantu mengurangkan keguguran rambut
+ Melancarkan peredaran darah dalam badan
+ Mengimbangi berat badan
+ Meningkatkan daya penghadaman
+ Mengurangkan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot


RUMUSAN DARI PENGGUNA :

Khasiat CCPP bagi anak dara:-
*Whole Body bertambah kemas/menarik/reshape
*Yang peha besar --> CCPP reshape size peha bertambah menarik
*Kulit cerah dari dalam
*Kulit mulus, gebu
*Jerawat less
*Parut jerawat insyaallah hilang
*Less jeragat
*Tenaga/ tak letih/ tak mengantuk
*Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
*Tumit pecah2 bertambah licin
*Less rambut gugur
*Naik seri pengantin ...
*Body menggeleber lepas kurus ... push up balik
*Masalah resdung berkurangan .. leh sebat macam2...
*Hormon stabil
*Perjalanan darah lancar
*If high water retention .. leh turun kg
*Seimbang berat badan
*Mengenyangkan
*Kencing lawas
*Lebam bawah mata less
*Muka glowing ..
*Hilang lenguh2 sendi
*Lancar penghadaman
*Merangsang pertumbuhan sel baru/antikedut
*Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
*Melambatkan Proses Penuaan


Khasiat CCPP bagi yg dah berkahwin:-Menjadi SUPER POWER ...
*Mengetatkan vagina
*Yang monopous insyaallah ada pelincir
*Yang bermasalah dr segi pelincir insyaallah solve problem
*Hubungan suami isteri lebih intim ...(luar biasa .... Pempaham la segan lak)
*Yang dah bersalin, pinggul kembali kecik. Kemas .. tulang pinggul rapat. Biasa dh bersalin pinggul akan lebar.
*Tambah air susu bg yg menyusu
*Bantu mengecutkan rahim
*Repair rahim yang bermasalah. (utk cyst, fibroid jgn bergantung pd CCPP. Please dptkan rawatan doktor)
*Membantu mudah lekat (mengandung if dh smp rezeki insyaallah)
*Memperbetulkan kitaran haid yg lebih teratur
*Whole Body bertambah kemas/menarik/reshape
*Yang peha besar --> CCPP reshape size peha bertambah menarik
*Kulit cerah dari dalam
*Kulit mulus, gebu
*Jerawat less
*Parut jerawat insyaallah hilang
*Less jeragat
*Tenaga/ tak letih/ tak mengantuk
*Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
*Tumit pecah2 bertambah licin
*Less rambut gugur
*Body menggeleber lepas kurus ... push up balik
*Masalah resdung berkurangan .. leh sebat macam2...
*Hormon stabil
*Perjalanan darah lancar
*If high water retention .. leh turun kg
*Seimbang berat badan
*Mengenyangkan
*Kencing lawas
*Lebam bawah mata less
*muka glowing ..
*Hilang lenguh2 sendi
*Lancar penghadaman
*Merangsang pertumbuhan sel baru/antikedut
*Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
*Melambatkan Proses Penuaan

*** Semua wanita berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan Cocoa Collagen ini kecuali wanita mengandung tidak digalakkan. 

hehehee ape lagi? jom la cubeeeee! kompom suke!


http://cdn.mysimplifieds.com/images/classifieds/640/480/20101102081228JP68466HIT 

sumber : google

Haaaaa ni la dier COCOA COLLAGEN POWER PLUS ittewwww

Retail Price : RM 59.90
Harga Promotion : Only RM50 for 3 boxes.
ade 30 sachets, cukup untuk sebulan ;)

mari la cube
comfirm tak menyesal ;)
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/293513_227503503977298_100001529508915_652528_1587486701_n.jpg

ehemm ehemm parut jerawat dah semakin pudar! 



ok kalau uolzz berminat, boleh temui saya di email bebas toll

nurulaintairuddin@yahoo.com

or tweet tweet saya

@ainairul

sebarang pertanyaan pun boleh tanya disini ;)
jom cepat mencantikkan diri!



5 comments:

DaHLia said...

ada lagi balance CC ...xtau dah expire lum..hehee

tgklah kalo rajin, restart balik :D

Nur -al- Ain said...

start la balik sis..rugi je tak abiskan..

Anonymous said...

de less lg ke ni???heheh

NSMY said...

offer RM50 still valid ke? Berapa campur pos ke Sarawak?

Anonymous said...

Maidenhair tree leaf evoke is widely prescribed by holistic healers as a intervention auditory sense personnel casualty base?
As a soul ages, their inside ear castanets for tinnitus; therefore
you receive to be ready to use a mixture of tactic to happen
ease. A uncomplicated examination by your doctor to attempt which
is Groovy for citizenry that don't desire to suit open up. determination the source effort by your doc by looking into the grounds of the stipulation.

My web site - ringing in ears

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails