tajaan,

DenyutJantung!

Sunday, July 31, 2011

[GAMBAR] PROMOSI RAMADHAN 2011 ! Shawl Satin Murah

pengumumannnn!!!!
kite nak jual shawl satin yang senang pakai, senang bentuk, color cantik menarik tertarik kau memang debooommm and paling best MURAHHHH je! quality sgt best, jgn risau, yang beli sume puas hati siap repeat order lg!
pilih cepatt sementara promosi masih ada.. tengok sampai bawah k ;)

*sorry quality gambar tak best..kite pakai camera iphone je, camera batery kong.. hehee ;)
*warne dalam gambar tak same mcm yang sebenar, tak berkilat sgt
*cara pakai sgt senang sbb bahagian dalam tak licin, so tak lari lari pun shawl ni.. jgn risau!


http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/262481_189953334398982_100001529508915_534024_938362_n.jpg

 pilih pilih!
satin shawl yang best, tak panas senang bentuk!
ni antara warna yang sempat di-snap
yang lain bawak opis kejapppp ke dah abiss
tak sempat nak snap.. 
heheee ;)

http://3.bp.blogspot.com/-my6s_pKxOxA/ThrAoP09jdI/AAAAAAAAAYI/9ohgosVpYJU/s320/261896_1750296926526_1511945995_31303981_8245889_n.jpg

ni antara warne yang tak sempat nak snap
colour hijau lumut..
seswaii and very the gorgeous u olzzz

credit :  google 
http://1.bp.blogspot.com/-ovVpFsZANok/TarH6gmbPaI/AAAAAAAAAEU/pm1IL6Ioj44/s1600/goldsatin_sheet.jpg 

ini sgt ekslusif okkk!
gold ;)

credit :  google 

http://4.bp.blogspot.com/-f-2ARtN_U_A/TdYDNccKHnI/AAAAAAAAAGo/YSgWeQEN0Sg/s1600/turquoise-satin.jpg

biru hijau hijau ;)
turqoise kot?
hahaa

credit :  google 

tiap kali restock macam rase sayangggg sgt nak jual
sbb colour dier cantik cantik!!
gerammm
nak pakai pun senang ;)
tak panas tau..sgt selese ;)

harga : RM 20 je *not include postage
PROMOTION RAMADHAN : beli 3, third shawl RM 15 je ;) save 5 ringgit ;))
happy shopping girls :))


yang berminat boleh contact ain :
email : nurulaintairuddin@yahoo.com

8 comments:

Pocket said...

tiada gambar kamu memakainya.
kurang la semangat kami membelinya :D

Amy Syaquena said...

Selamat berpuasa amy singgah di sini dan follow , jemput ke sinar raudah ye..happy blogging.

Kathy Rospin said...

postage g Sbh brape ea?

Nur -al- Ain said...

pocket, hehehee ;)

Nur -al- Ain said...

amy, thank singgah ;))

Nur -al- Ain said...

Kathy , rase nye dlm RM5 ~ RM10 kot..

Anonymous said...

kale grey/silver tak.. na order...

Nur -al- Ain said...

anon : ade2, nnt email kalau comfirm nk k

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails