tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, December 2, 2009

cino gobusss

SENAWANG,2 DISEMBER.-baru2 ni penulis dikejutkan dgn komen2 dari cine mane tah. oh sgt terkejut ape mulenye kerane menyangke mempunyai peminat cine. haha. gile perasan. mule2 aku buat bodoh je. dier pun komen kt post lame. tapi dh kurang keje, aku pun bkk link tu, dan sgt terkejut. uish, dasat cine2 ni. HAHA. yang pelik buat ape link kt aku, satu haram kejadah aku tak paham. ngee~


comment2 di
>DIENTRY INI<

bleh juge klik utk tumbesaran , bleh tolong aku translate menatang ape dier mencarut ni..

bile aku ke link tu,
aku terkejut, ternganga dan terkedu aku..
ohhh, saye inecent, ape ni? ape ni?
ish, abis pahala puase sunat den ha. HAHA. yela,mmg tipu pun






chooiii!
kan dh kate aku terkejut,
aku dh la xtau ape2 pasal bende ni
ade yang bleh tlg terangkan ape aktiviti sdg berlangsung tu??

*kening terangkat sambil sengih2*

nasib baik x bkk dpn ayah/mak aku,
kot tak, msti mereke memandang serong kt aku.
dh la memacam kejadian aku buat. HEHE.

raye aji hari tu aku langgar tembok, eh bukan, tembok tu yang tak patut ade kt situ,
dier yang buat kete yang sedang dipandu oleh aku terseret kat situ, dah melayang RM500.
dh la kete baru, xsampai 2 bulan lg,
dah tak dare, kene rabe dgn cine tu,
sian la kau kete.
paling nasib baik, tak kene marah.
HAHA.
aku dh nekad kalau kene marah, nk lari, nasib baik x kene mrh.
eleh kt mane la pun kau nk lari ain?, duit pun xdo!!

eh,apsal kat umh aku ni kalau object yang bernama REMOTE, mesti hilang.
memang mendatangkan kemarahan!

umah korang cm tu tak??

p/s ; aku saje tak nak bagi link website tu sbb nk susahkan korg. HAHA!

lawak petang hari

baby ; ayu, nenek kau tu keturunan cine eh?
ayu ; bukan keturunan je, dier memang pure cine.

baby ; ooo. name ayah dier pure?
ayu ; @%$&^%( HAHAHHAHAHAHAHAHA gelak macam suketi.



ayu - sepupu aku.
baby- kawan ayu. dier memang slalu pending skit. hiiihiiii, eh tak baik la ckp cm ni.!

aku yang dgr cite ayu ni pun guling2 gelak. wakakaka!


sape tau suketi tu sape? meh aku bg hadiah sape yang tau x)

ni bukan suketi. layari website ini,- http://www.misterpotato.com.my
dan sile vote saye ye! plzzz..voteee laaa..









2 comments:

seroja jingga said...

confirmed sesat neh,!

[ AHMAD NUR ZHARIF ] said...

assalamualaikum, budk baek.. komen2 tersebut adalah dalam bahasa jepun semuanya.. tapi saya tak pandai baca.. tak faham.. ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails