tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, December 31, 2009

DUA PULUH SEPULUH


azam tahun baru? ceh! jgn berangan nk berazam2, setiap tahun pun xpenah ade azam, kerane azam saye ialah, esk hari mestilah lebih baik dr semalam hari.. azam setiap hari. haaa.. cemerlang kan tu?

tahun ni sambutan special skit. tiada kesakitan,kepeningan mahupun kepitaman. sambut tahun baru sambil bersantai dpn tv je la.ok ape. membantu mengurangkan jem kt highway tu. eh, tak cool ke saye? kalau nk cool lg, kang saye akan pakai spek rayband itam yg boleh dilipat2 tu. tambah kacak lg kn. hehex)

pelik la org yg hepy sgt sambut new year. masuk thn baru, umur meningkat, tanggungjawab bertambah, hormon semakin pelik, jiwe semakin sensetif. seronok ke tu?
yang paling tak seronok, kuliah dh nk start. benci la. maleh nk balik melake,. tak gembire langsung. ish, nape byk sgt aura negative ni? ok, jom sedapkan hati. melake best ape, ade zoo, taman lebah, segale jenis muzium,.kuliah? ish terbaik. seronok ape kan, ade keje boleh buat mlm2.. tak la bosan kn. ade lect untuk duampu supaye dapat a. HAHA. wtf, k fine,masih tak seronok.

tahun ini saye berikrar untuk :
mengurangkan berat badan. HAHA
menguruskan kewangan dgn baik.
berusehe memajukan perniagaan kecik-kecilan saye.
menjaga hubungan saya dan my.only.one.buahhati-En.Fairul
jaga kesihatan yang agak tidak begitu bagus.

ok, cukup dh 5 ikrar yang mengambil byk mase utk dipikirkan.but,


i really.really.really wish>
god, please dont take HER. i really need HER. please listen.



owh, entry yg bosan ?ok, tekan x di sudut kanan anda. bhgdbaytfi.

BYE 2009,
WELCOME 2010.



2 comments:

Mia-Ina said...

selamat tahun baru dik nur..moga impian tercapai hendaknya ya

AmIRa is mIRa said...

kat melaka ader aku yg best..epy new year!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails