tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, April 28, 2011

Bahan Kumuh

Tips ini khas untuk mereke yang mengalami masalah nyahtinja.

Ok, kompom ramai antare kite yang mengalami masalah nk mengremove kan nyahtinja. Senang cite masalah berak..
Haa sape yang seminggu sekali je berak? Tak sihattt ok.. Itu tidak normal.
Dulu ain pun cm ni gak, bajet dah cukup normal, dan berjaya mengdisiplinkn perut memberak 3 hari sekali cm tu,
Tapi semakin dewase, semakin byk membace, barulah sedar, berak 3 hari sekali tidak layak untuk dibanggakan.. Engkau kene berak setiap hari, memandangkan engkau makan setiap hari!

Ok, itu mukadimah,
Ini bahagian isi penting,
Tips nye yang ain rase mmg bergune, ternyata akan berhasil ialah byk kn minum air..

Ok, macam ain student, ddk menyewe, di mana rumah sewe takde mesin tapis air, so setiap hari akan beli mineral water 1.5 liter. Nak beli 6 liter trus tak larat nak angkut sampai tingkat 5 ( takde lift okkk) so mmg kuat minum air, balik rumah lepas naik tangge akan glupp glupp gluppp minum air.. Bgn tdo, skang kan musim panas, glupp gluppp minum air.. Lepastu ain mmg minum spritzer, air dier mcm lembuttt sangat, tau tak perasaan minum air yang mcm lembut sgt bile lalu kt tekak.. Ishh mmg best la,

So skang ni baru perasan yang bile bykk minum air, esp bile bgn je tdo trus minum, kompom lepas tu nak berak, pastu berak pun lancarrrr je.. Gile heaven la.. Smbil berak main angry bird pun rilex je, takyah muke kerut kerut teran berak.. Kahkahkahhh.. Oii tak yah bayangkn laaa.. Hahaa

Ini saje la tips kite hari ni



Kite study tengok laut, bajet tenangggg je hati ;)
Dulu pnah terbace, tengok laut dapat pahala, kalau tak silap bace la.. Heehe..

Ok dah, nak smbung study.
Baipaiiii

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

p.e.y.u.z. said...

teran lah kuat2 kalau susah sangat kan.
flow me back ok :D

http://peypeybeetlebug.blogspot.com

myza said...

main angry bird??? ape tu?ahaha
erm..mmg tgok alam ciptaan Tuhan dpt pahala tp kena sebut subhanallah,alhamdulillah..puji bg Allah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails