tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, April 20, 2011

oh Belog! kualiti atau kuantiti?

mungkin perlu admit,
bile semakin tua kite semakin sibuk,
masa 24 jam sehari rase tak cukup,
macam ketika petang isnin bermonolog dalaman -eh, sat lagi nak update blog ah,
pastu tetibe dah hari jumaat..kahkahkahhh ape nak cerite petang isnin pun dah lupe.
oh, pastu korang penah tak rase cm ni-
nak update blog, pastu ehh nk cite apee haa?
pastu rase down gile macam, aku ni macam takde life je.
takde ke yg menarik haa hari ni?
ishhhishhhishhh, pehal hidup blogger ni penuh kisah onak duri suka duka, aku hambarrr jeee
dushhhhhh!
pernah tak rase gini??

make patut kagum dengan Abg Ben yang mampu update bukan setiap hari, tapi berkali kali dalam sehari. muahahaa,
terror la Abg Ben!
tapi kalau dilihat pendek pendek, ringkas je blog Abg Ben ni,
kalau pjg berjela berkali kali sehari, wahhhh macam takde life la plak kan.

tapi persoalan nye, perlu ke update setiap hari, or setiap mase?
ingat tak RedMummy kate atleast 10 entry setiap hari??
fuiiiyyoooo kalau auto publish mungkin lagi,
tapi kalau 4 jam sekali nk bikin ayat melankolik, melodrama, boleh nangisss u olzzz

so back to basic, utamakan kualiti, bukan kuantiti,,
ok fine, ni ayat nk cover org malasssss
alaaa blog kite ni pun blog suke2,
bkn nk carik makan sgt pun.
ramai sgt dh org glemer kat blog dunia blog ni,
kite ade sikit yang nk follow tu pun patut bangga :0
bangge eh? tapi kadang kadang maluuuuuuu..
nak nak bile jumpe org kate, ehhh ain eh? kite bace blog awakkk..
eiiiiiii segannnnn nyeee... dah la blog merepekkkkk
bkn ilmiah pungg

ok, nk bg tau ni, skang tgh study week,
27hb ni start final dah.
doakan ain k :)
semoga yang seangkatan pun berjaya menjwab dgn jaya nya.


byeee u olzzzzz ;)

3 comments:

-MsGoodNite- said...

blogwalking :)
malu? kite pom malu tp belasah je la...hahaha..
gud luck for exam!

nyOng.is.me said...

mmg dah diajar berjalan kuantiti dari kecik.... nk wat mcmana.

"nnt exam dapat 5A tau,"sambil hsp rokok.

nape tak

"nnt sblum exam, doa bnyak2, baca buku, jawab betol, mohon mdahan2 dapat 5A" sambil pimpin pergi amek air semayang...

syamsid dhuha said...

wahahahaha , ajenye kome , goodluck n selamat ber exam kan diri anda yerk , huahuahua , ajenye kome hebat yong , ahaks3x

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails