tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, March 3, 2009

marah tahap dewa dewi

nape er,
ade landlord yg mcm xphm konsep menyewe nyewe ni...?!
ke diorg ni ambk kesempatan atas kekudusan muke kitorg ni..
mentang2 kitorg student, lepasan matrix lak tu,
mmg la kitorg ni mude je lg dr budk yg buat degree len..
mmg la nmpk kitorg ni kecik dan mentah,
tp patut ke ko tindas ar tuan umh??
xpatut la.!
sesame melayu pun nk buat palat cm ni..
jnj byr sewe untuk fully furnished,
tp satu2 brg ko angkut bwk kuar..
kunun2 ade astro, tup2 tengah melayan perasaan tgk kirana, astro kene potong!
WTF!
mmg crk nahas la.
kitorg sabar lg... skang kitorg hnye mmpu menatap tv yg x bernyawe tu..
pastu ko buat lg, ambk kipas plak..
ni ape cite ni..
aku mmg sgt tidak puas ati la..
aku jual tv beso ko ni tau la!!

sumpah aku marah sgt!!!!
umh ko dh la panas ngeng!
next sem mmg aku nk cr umh lain, tp sblm tu, akn ku dajal kn umh lu!
rasakan!!

7 comments:

AhmAd tAUfIk said...

1. hahaha...

2. hihihihi..

3. huhuhuhuh...

4. saba na.. dugaan.. sape suro muke kudus jek.. hehe

5. ade astro la tu.. awal2.. kikiki..

6. WTF --> what the fick.. ^_^"

7. tang kipas ni yg mara ni.. da la panas.. dipanaskn lagi.. xsuke r panas2 ni.. adus..

8. yeah.. rasekn.. siap r..

hehe.. jgn mara.. komen xmemberangsangkn langsung.. hihi

last2.. sape ustaz ahmad taufiq???

name cam lebeh kurang..

^_^"

pika da polka said...

hahaha
ain..
klaka la landlord kau nie!!

same je cam landlord kakak aku kat melaka dulu2~

org melaka cm2 kot??
so stereotype kan bunyi..??
tp memg tradisi cm2 kot!

baik ko dok umah lain je~
cam sial je ~
cis,..
jual anak dia baru tau~
lalallalala

joegrimjow said...

haha,
marah beno ek?
ade care die
bawak berbincang dlu
mane la tau ley satel

nur-al-AIN said...

ayo en joe, die sgt mengjengkelkn utk dibawe berbincang la..
waaaa~

jahat kn my landlord!
benci2!!

kepade en taufiq, ustaz tu anda la..
hoho x)

piqa2..aku mmg senasib kot dgn akk ko... wuuuu~

fana said...

hahaha
ain2
cian la sayang sy gini
emmmm
saba ye sayang
sume ade hikmahnye
tula
org *sni* agak teruk laaaaaa
=p

mr_kay said...

sokong sangat ayu..
jual je anak dye..
wakaka..

nur-al-AIN said...

aku keliru...
mr kay..
sapa itu ayu?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails