tajaan,

DenyutJantung!

Friday, July 3, 2009

olala~


adoi! baru balik dr kenduri cik ayob yg kawin baru! oh yeah~ selamat berkahwin lg satu.. haha.. mkn2 skit je.. best gk kenduri mlm2.. xla panas..ketiak pun xde basah..

ok, entry ini mengenai 2 kisah..

ptg tadi,

tracking pos laju (menanti kedatangan "org" baru dlm idup) hehe~
yeah, 4.50 dah smpi kt pos laju itu brg, call pos laju tnye bleh dpt x hr ni.. agk mengecewekan sbb xleh anta, isnin br dpt.. mane leh poit, nk blk melake dh tu ahad ni..
memandang ayah di sebelah seperti helang memandang tikus, haha..
ayah, tlg g ambik parcel along kt pos laju.. ayah yg baik, angguk je..
zalim ke aku sbg anak? oh tidak! ayahku ikhlas.. haha x)

picture :

jeng jeng jeng


tada~ set yg bakal mengecilkan pehe ku~



hee~ ok, kemudian nye, ptg tu dgn semangat berkobar ajak mama g jog, saje nk rasmikan tea HBL ni.. ok ape..sedap gk..hehe.. kongsi dgn mama,. ayat dr mama " along, nnt bg mama separuh" aku lak dgn pantas jawab " ish, bkn byk sgt pun " mmg ciput je pun..kuar gk peluh td.. pweh~ dah lame tak bersenam!

balik tu trus g beli brg skit, susu nk buat shake2 tu.. hehe x) adik pun beli brg dier.. suar track tu
then pastu g umh cik ayob yg kawin tu.. tak meriah sgt kitorg sbb x sume ade ,, xbest sgt la x cukup geng ni..psss, aku tersalah dress code, pki legging !? WTF?? org len pki bj kurung la ain!!

picture :


sibling.. acu je takde.. dier balik cpt.. comel kan my uncle and aunt.. haha x)




aku,ayah,adik.. ayah saya vokalis RAIHAN yang terbaru ..ohohoho~ bergambar bersama gadis litar?!! *tu banner pengantin* mama xde sbb sibuk bork dgn bos lame dier,.dayah xde sbb kt asrama..padan muko kau tinggal!

me n agerapak hapak!

ye! lauk pauk sungguh banyak dan sedap, tapi nasib baik dah buat shake2, consist 2F1+1F3+240 low fat milk
sdp gk la, pastu sgt kenyang.
so td hanye makan rojak buah..


currently : 12.03 a.m,
di rumah
ngadap lappy,
nyonyot tea mix HBL
yeah!

notabawahentry : papa, wanna tell you something, i misssssss yoouuu damn much!

:head_21:



4 comments:

Mia-Ina said...

bagus dik..tahniah selamat bermula dgn diari HL...tgk mbr adik ...okla hehe

HANIS AIZA said...

hoi paklong tu pe ke hal misai hitam? hahahahha

nur-al-AIN said...

to sis,
hii x) slamat2!

nur-al-AIN said...

to aiza,
baru la mude oiii!
hhu............

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails