tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, July 2, 2009

desperate nk kurus!

ok! memandangkan aku amat risau dgn berat badan yg kian melonjak2 naik ini, so aku decide utk berdiet dgn tegarnya..:Cute_Panda_10:
dari semalam aku telah search byk web site, dan keputusannya menunjukkan yang product HERBALIFE mungkin adalah jawapannya ( haha! baru la ayat iklan,, ceet)
searching punya searching punya searching lg, dapat la price yg terbest..

so now i am a HERBALIFER.. huuuu~:Cute_Panda_18:
ain nk kurus.. yeyeyeye~ ye aku tau x yh mkn bnde ni pun xpe, aku x la gemuk sgt.. 52.7 kg je, cume dah rase bdn ni berat je, and seriously bile cm ni, nk tdo je tau! masalah lg satu, kegemukan ku di bhgn bwh, di mane betis dan pehe aku x seimbang dgn bdn aku yg agk kecil.. hiii~ maksud aku bidang yg x besar..adoii! aku nk berat aku dlm 45,47 kot, bcoz my sweetheart tade suke aku lempeng mcm zaman dolu2~ wonder dulu aku tersangat la kurus!

aku masih lg membace blog org yg pki product ini utk kenal lebih dekat lg dgn product ini.. ( aku tau korg nyampah ayat cm ni) haha x)

first intention ialah aku nk kurus, xde niat untuk jadi kaya raya.. but kalau nk kirim dr aku pun boleh, sbb akk yg aku order ni baik hati kot bg murah je.. RM 330 utk 1 set, which other people, sell smpi 399..hii.. so kalau nk aku belikan, just bank in, and bg duit post skit.. tu je la.. aku bantu la.. aku kn gadis yg baik hati.. :Cute_Panda_11:*winkwink*
> kot ade yg bleh bg lg murh, bg tau la<

mulai dr hari ini, akan ade byk entry kesihatan di sini!

ok paham tak? :Cute_Panda_03:

sume kene jg kesihatan agar merasai kualiti hidup yg terbaik.

*** badan kita (wanita) membakar 1800 kalori selari, [lelaki 2200 kalori sehari]***

notabawahentry : esok my HERBALIFE sampai!! gonna shake2 it!!

:Cute_Panda_20:

satulaginotabawahentry : do support me ya! yaaayy~

4 comments:

muhd hezal said...

da gemok tu gmok je laa,,
haha,,
herbalife vs lauk mklg
lauk mklg la mng
hahaha

Mia-Ina said...

salam buat adik nur,

kak mia trasa ingin membaca coretan nur setelah nampak nur follow in my blog...tq so much.

nar nye dik, x kisah pn adik nk mulakan dgn pe jua produk. Yg ptg adik bisa ikut & amalkan pantang larangnya sebaik mgkn kerana jk tnpa produk 1 day, kte boleh jd x sempurna.

Maka, belajar menyempurnakan diri dgn sebaik mgkn melalui aturan makanan & workout yg berterusan

chaiyo dik nur

akak dh add ur blog to my bloglist

Lps ni boleh berkongsi pelabgai tip dgn rakan2 HL yg lain...

nur-al-AIN said...

to hezal boyak :
ko hgn nyebuk ye..
dah la boryark!
wakakakakaka *sepak ko*

nur-al-AIN said...

to sis mia
thanks sis! yeah.. chayok2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails