tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, April 14, 2009

DEKAN , kau milikku!, ku milikkmu!

ye,
skang dh nk final sem 2..
lg 2 mgu kot.
yang aku pelik, apsal aku relex je ni..
apsal x tergerak lg hati nk bc buku ni..
konpius la gini..
niat hati nk dpt dekan lg sem ni.
huhu~
tapi effort mcm sgt less je.
ish tndakan ni mungkin akan menyebabkan beberape org hampe ni.
ok la, aku try la start study.
tapi x jnj ek.
i try my best..
pegi kau malas!
ain benci kau!
pegi jauh2..
nnt awal sem dpn dtg balik..
haha~
tu trade mark aku kot,
bdk yg x rajin.
xpe2 asalkn result aku ok, aku rase ok la.
haha x)
kepade yg dengki, slalu mengutuk aku, akan ku buktikn aku walaupun x dtg kelas, aku blaja dlm mimpi tu.
ahahahaha~

aku nk tayang gk jadual exam aku.

19 APRIL, 9.00 am - 12.00 am - BEL
24 APRIL , 8.30 am - 11.30 am - MARKETING
27 APRIL, 9.00 am - 12.00 am - FINANCIAL ACCOUNTING
30 APRIL, 2.15 pm - 5.15 pm - TAXATION
04 MAY, 2.15 pm- 5.15 pm - MATH ( statistic)
07 MAY, 2.15 pm -5.15 pm - MACROECONOMY

p/s ; aku mmg x tau name penuh subject2 ni, ni je la yg aku tau.
im sorry!
weh, slip exam aku x print lg la!!!!!!!
shoot!

anda wajib doakan saye dapat A ye!
i love u all!:n3sl0_19:

4 comments:

nurafiqah idris said...

gudluck!

nur-al-AIN said...

thanks babe!
alalala.. lupe nk suh ang buat tagged tu!
ish..

fana said...

weh,cuak nk exam. tp satu pun tak start lagi. abis aa.

nur-al-AIN said...

tau x pe cik fana..
tu bwk2 renungkan tarikh exam tu..
haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails