tajaan,

DenyutJantung!

Sunday, December 29, 2013

Salam selepas setahun?Salammmmmm!!!

Fuiyooooo jap jap nak kagum jat diri sendiri jap,

Gileeeee lameeee okk tak update blog! Hahahahahahaa

More than 1 years kot!
Alaa takpe, kehadiran dan kehilangan kite tak diendahkan punn,

Ibarat melukut di tepi gantang dan umpama timun dan durian, haa ayat feeling feeling sedih gitu..

Kuikuiikuiii

Untuk tidak membuang masa, marilh kite recap kehidupan yang telah berlepas, hohohohh


1. Kite dah lamaaaaa grad dah! Hahaha dah keje dah pun! Hahahaha lagi, nak lagi haha? Saya kerja di bidang HR bukan accounts dept pun, hahahahaa lagi kuat, dan part paling haha - keje adalah bosann dan boring dan tak best. Ok yang ni mcm rase patut gelakkan diri sendiri kerana tidak mendengar kata hati tempoh hari. Takpe barang lepas jangan dikenang, kelak merana badan.


2. Ain dah tunang! Yeszaaaaaaa! Pada December tahun lalu ain dah tunang dengan lelaki yang dulu kite selalu citer kt belogg tu.. Hahaha 


3. Oh tunang tu biase je, yang sebenar nye ain dah kawin dah punggggggg!! Wakakakakakak!! Ok sekarang boleh nampak tak berape kurun blog ini ditinggalkan?

Kalau ianya ibarat sebuah rumah, ia adalah sekarang rumah yang penuh dan dipenuhi anai anai

Wakakakakaka4. Kawin bulan 5, sekarang dah bulan 12, *ok fineee lagi beberape dah bulan januari 2014 dah pungggg! Kihkihkuhhhh., baiklah sekarang yang paling latest dah mengandungggg punggg.. Wakakakakakakakaaa sekarang kalau belog ialah rumah, ia adalah rumah yang amat bernasib baik tak roboh lagi! Hahahaha cubaan untuk log in tadi adalah sebanyak berpuluhhh kali!! Kihkihkihh password lupeeeee daaa!

                   

                                                                 Hehehehehehe

5. Mase pregnant ain memang sangat laaa selalu godek godek blog mummy-to-be.. Ye la mane ade pengalaman ye dak.. Macam2 kene study ok! Apepun sangat la bersyukur diberi peluang untuk merase pengalaman mengandung ni.. Sangat lah menterujakan dan menggembirakan.. Maun tak gembira, org sekeliling sume tetibe sgt caringggggg ok!! Feeling2 disayangi semua..muahahahahaha!
Layanan suami pun first class gittuuuu

6. Dengan ini saya berharap dapat berkongsi kisah cerita akan dtg, kisah bersama suami, anak no 1' no 2 bila ada rezeki dan anak no 3 bila ada rezeki, mungkin berkongsi kisah orang gaji lari, kisah kucing yang menarik hati,atau ape sahaje selepas ini.. Saya berharap semangat ini akan terus membuak. WakakakAaa.. 

Ok itu sahaja itu kali ini. Bai semua. Semua? Ade ke yg bace blog kau ni ain? Hahahahahaaaa

       
              Yours truly - ibu gemuk mengandung anak no 1 bersama suami maintain kurus, grrrrr
No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails